dijous, 17 de desembre del 2009

Mitja marató de Sitges



10 de gener 2010 a les 10:00
http://www.mitjamaratositges.com/

Primera mitja marató de l'any

7 comentaris:

Jaume ha dit...

Estreno les cròniques de la mitja de Sitges;

Personalment haig de dir que estic relativament satisfet ja que vaig poder acabar sense gaires molèsties. Des de dimarts que no entrenava per un problema muscular i pensava que no la podria córrer. De fet ja vaig sortir amb malles llargues, samarreta de màniga curta sota la de tirants i la clau del cotxe de'n Toni, per si no podia acabar-la.

Les sensacions no vàren ser dolentes ( vaig córrer de menys a més ) però el temps final ( tot i que sembla que era uns 300m llarga ) no em permet afrontar la mitja de Granollers per fer 1h11' com l'any passat. Ara mateix si baixo d' 1h 13' ja estaria molt content.

Crec que el nou recorregut és menys idoni per fer bones marques i a més el fet de sortir llarga va fer desmotivar a més d'un.

Però encara queda 1 mes per Granollers i 2 mesos per la marató i encara podem posar-nos tots en bona forma.

Albert ha dit...

Sensacions semblants al Jaume, mentalitat d'anar a fer un bon entrenament amb bona companyia, abrigadet (també malles llargues, samarreta de màniga llarga i per primera vegada sense l'ofinal angaua a sobre), i intentar no agafar un encostipat... peró la cosa encara es va complicar més amb una cua de collons per agafar el dorsal, cops de colze i suors varies per recollir el cony de bossa amb espaguetis, sortir de la sauna de l'hotel i ficar-se a la cua de sortida, sense escalfar i amb el canvi d'última hora de baixar d'1.30 per acompanyar el company Tatjé que buscava marca per a anar a fer les amériques (New York).

Ja passat el km2, veig que no avanço, com que estaven mal posats els km m'espanto, i aviso a l'Albert de que no el podré ajudar, vaig ofegat, baixo una mica el ritme i vaig tirant, quan enfilem la pujada noto que encara respiro i fins i tot tinc força per fotre un parell de crits al Sr. Toni, en Jaume, el cunyadet Koldo i en Quim, i a la baixada torno a sentir els batecs del cor, sembla que recupero el pols, vaig tirant i quan entren al centre de Sitges retrobo l'imatge impagable del culet del Sr. Tatjé, li ensenyo el meu peró no sembla prou excitat per seguir-lo, tot i la decepció del rebuig la cursa s'ha d'acabar, així que farem l'últim esforç i arribo amb uns 1.31 - 300m dignes. Bon entrenament.

Apa, salut i força!

Toni Flores ha dit...

Doncs jo ,particularment,estic mig decebut,tenia moltes espectatives en aquesta mitja,i la veritat,encara que l'organització "s'inventès",que faltaven 295 metres,com també podien ser 302,11 metres,i em donguessim 1,11,51,es una marca pobre,que a dia d'avui, está bastant magre, que vegi 1,10 a Granollers i un 2,32-33 a la marató de Barcelona.
Però com la solució al"problema",es bastant fàcil,a l'entreno d'avui hem començat a ficar fil a l'agulla.
NO VULL CANTAR AL KARAOKE!!!!

Uri ha dit...

collons tios, no us puc deixar sols, em quedo a cuidar les criatures i us engatussen 300 metres de mes... això us passa per estar tan pendents de si les malles o els bessons, sembleu el Guti del crackovia!!!

tranquils, a Granollers no fallaré i miraré de que us retallin aquell innecessari trosset per la Garriga fet sols pel lluiment personal dels de la zona!!!

Sergi Alexandri ha dit...

Aquest mitja, desconec els motius, però cada any va perdent enlloc de guanyar. Encara recordo quan el patrocinador principal era Nike. Una mica diferent, oi?

L'any passat ja van haver cues i el circuit ha perdut una mica amb més revolts i una part complicada per dins la villa els darrers quilòmetres. Aquest any veig que s'han repetit. A part, la distància mal mesurada ... i per que paguem 10 o 15 € cada participant? Veig que l'any vienent, tampoc aniré.

Jaume, m'encanta la teva voluntat, força de sacrifici, i ganes de seguir competint. Que consti que no sóc pilota, doncs ja estic aprenent cançons i balls per el juny.

Toni, vigila que el tens al darrera i algun ensurt tindràs. Sinó al temps.

Albert T. Notable, però estic segur que pots donar molt més del que fas. Sinó, pregunta al míster o colegues de les pistes universitàries. Quan vols, ho fas.

Albert D. Et recordo que el dia 31/01/2010 tenim la segona part de la tirada llarga per el litoral. No em fallis !!!

Oriol, malgrat la crisi, tu compres pis, cuides criatures, faràs un sensacional registre a Granollers, fas tremolar els registres a les sèries de l'Uni, etc ... A veure si pots organitzar la teva apretada agenda per la tirada llarga del 31/01/2010.

Fins aviat,

Juan Ma. ha dit...

Ja han passat els 12 primers dies del nou any...els dies de festa, ja no són cap excusa per no entrenar...alguns fà poc que han començat el seus plannings per diferents competicions, altres portan una continuaciò fins la Maratò de Barna...i per el que veig... O.T. TORNA!!!

Sí, el 2009, no hi va ser el any dels triunfitos!!(O.T.CANAL5)però el 2010 SÍ!!! la nova operaciò triunfito, és farà a Granollers!!! no et perdis O.T. 2010!!!
Els nous artistes de la cançò!!
Les noves estrelles!!
O.T. a Granollers!!
Pròximament... Juny 2010.
ESGARRIFANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Albert Tatjé ha dit...

El millor de la cursa va ser l'aperitiu posterior que varem fer en una terrasseta amb solet.

L'any passat vaig dir que no tornaria a fer aquesta mitja però l'home és l'únic animal que ensopega dues vegades a la mateixa pedra. Intentaré que no siguin tres.
Un desastre: les cues inicials, la sortida estreta, el km.2 que feia 1.300 metres, manca de dutxes, moltes voltes per dins el poble, etc. I a sobre, quan arribo a casa, veig que la samarreta és de talla XXL...

Vaig fer 1h31:34. Vaig sortir per intentar sub1h30 però em vaig quedar clavat als últims kms. També és cert que el parcial del km 5 (22:08) en que portava un minut d'endarreriment per fer sub 1h30 em va desmoralitzar. Si no hagués estat pels 300 metres de més del km 2 el parcial hagués estat en línia per fer sub 1h30 i potser hagués mantingut la motivació. Tot i així, crec que encara no estic (o estic molt justet) per fer sub 1h30. A Granollers a tope per aconseguir-ho!!!

Fins aviat.