dijous, 18 de març del 2010

Carnet del Corredor

Hola nois,

Acabo de llegir una noticia un pel extranya, ja que la RFEA diu que a partir d´ara els Populars haurem de tenir un Carnet, per poder participar a una Cursa del seu Calendari.

Un exemple seria la Marató de BCN del 2011, se suposa que sense carnet no la podrem còrrer...ara bé a la web de la Marató de BCN, en la que ja estan obertes les inscripcions, no ho menciona.

Per tant qui tè raó? La RFEA vol tenir cash a costa dels Populars? És el que sembla, ja que fins ara diguem-ne que mai se li ha fet massa cas a l´atletisme popular.

Que en penseu? De fet no existeix la llicència Federativa corresponent?

Us deixo el link del Carnet :


Us deixo un link de la web de Runners en la que ho menciona.


Fins aviat companys.

7 comentaris:

Jaume ha dit...

Si estàs federat no cal,crec. Penso que és una manera barroera de fer guanyar calés a una federació que no deu saber d'on treure els diners.

quim ha dit...

I ara es preocupen pels populars?

El tema no es el preu, sino el fet de que sigui obligatori i que no et deixin clar quines ventatjes et dona el carnet. Vaja, un impost per poder correr. Indignant.

De totes maneres, pels que estem federats no caldrà, com diu el jaume.

Felip Ortiz ha dit...

Hola nois,

Dels que passeu pel Blog esteu tots Federats? Amb quin tipus de llicència (la de FONS/CROS?)

Quins avantatges us dona estar Federats?

En el meu cas quan vaig començar en això del córrer i fins els 19anys, estava al Domingo Catalan Fondistes Club i ells mateixos em tramitàven la llicència federativa, però la veritat no recordo el que implicava, ni el que suposava.

Gràcies,

Fins aviat.

Toni Flores ha dit...

Pues jo estic en desacord amb vosaltres,és més,jo faria que tothom estigues federat ,a l'hora de enfrontar-se a una distancia ,on tinguis que exposar el teu cos a un sobreesforç.
Tota la vida,el corredor popular com nosaltres, hem tingut el "privilegi" de correr haven passat o no ,una revisio metge o prova d'esforç,i rarament passa res dolent,però per lo menys,si estiguesim federats significaria que estás apte per la prectica de l'atletisme.
Aquest carnet,es una manera de filtrar.Calers si,peró segur que hi ha alguna cosa positiva,la veritat es que no clarifica massa be les seves aventatges,peró segur que no será unica i exclusivament un impost per correr,no sigueu tan malpensats.

Jaume ha dit...

Toni,

Desenganyat. És un impost per córrer i punt.

Felip,

Pel corredor popular que només corre curses d'asfalt no té cap avantatge federar-se. L'única avanttage és disposar de la mútua, però cada cop posen més problemes.

Felip Ortiz ha dit...

Acabo de Llegir que el Carnet "normal" serà gratuït, però obligatori per a tothom que vulgui participar a Curses del Calendari de la RFEA. El que serà de pagament serà el "Plus", en el que se suposa que qui el tingui, tindrà descomptes en curses, i d´altres tipus d´avantatges.

Per lo que ja podeu començar a tramitar-lo per si de cas ;-)

Jaume ha dit...

No Felip, això és fer-los el joc. Ja veurem quantes curses el demanen. De moemnt ni a la marató de Bracelona ni a la Behobia cal.